Avond Vier Daagse BoskoopOp verzoek van de deelnemers heeft er een wijziging plaats gevonden in de starttijd.. .Vanaf dit jaar kan er gestart worden om 18.30 uur (ipv 19.00 uur), we hopen hiermee de deelnemers tegemoet te komen, zodat de jongere deelnemers toch een beetje op tijd naar bed kunnen!


Ouder nieuws


Wij krijgen veel vragen en reacties met betrekking tot het verloop van de intocht. De deelnemers hebben een langere periode moeten wachten, voordat zij (verder) konden lopen. De reden hiervan is dat er gisteren op het Noordeinde een ernstig ongeval heeft plaats gevonden, waarbij iemand is overleden, waardoor het Noordeinde afgesloten werd voor het verkeer. Hierdoor moest al het verkeer, wat Boskoop in en uit wilde, via de Zijde (omdat andere belangrijke doorgaande wegen ook afgesloten waren). Tevens hebben wij van de politie de opdracht gekregen om de Zijde vrij te houden voor een bepaalde periode, zodat de hulpdiensten hun weg snel konden vervolgen. Tevens is er een verkeersregelaar op de ZIjde aangereden, waardoor er aan deze verkeersregelaar ook hulp geboden moest worden. Wij hadden het ook graag als organisatie anders willen laten verlopen, maar dit is een stuk overmacht. Wij als organisatie hopen op begrip, gezien de complexe situatie. Tevens willen wij als organisatie de nabestaanden en vrienden van de overledene veel sterkte wensen.
 
en
 
Omdat een groot aantal mensen het gezien en/of gehoord hebben, even een update. Donderdagavond is er tijdens de intocht op de Zijde een verkeersregelaar aangereden. De automobilist is gestopt en heeft contact met de verkeersregelaar om alles af te handelen!!  De verkeersregelaar is onderzocht door een arts en maakt het goed. De verwondingen vallen gelukkig mee!